centrale de Spelen van Gamedoz.com Internet
Diner Streepje: De Held van de geboortestad
Spel
Op een bezoek aan haar geboortestad, nemen Flo en haar Oma Florence een wandeling onderaan geheugensteeg. Breng vijf restaurants terug naar het leven, en ontmoet nieuwe klanten zoals de Hongerige Man en de Beroemdheid. Neem speciale zorg van klanten met reserves en plaats bloemen bij lijsten om diners gelukkiger te maken. Geplakt met een 4 persoonsgroep en geen 4 persoonslijsten? Nu kunt u lijsten samen bewegen om een grotere lijst te creëren. De hulp herstelt nu de geboortestad van Flo `s!

Houd klanten gelukkig door hen zo snel te dienen aangezien u kunt! Gelukkiger zijn zij, de meer punten u zult verdienen. Bereik het doelaantal punten om een niveau te winnen. Als de klant te lang wacht. Zij zullen verstoord worden en zullen weggaan. Klik en sleep een klantengroep om lijst schoon te maken.
Bekijk de gamevideo
Andere spelen:

De overzichten van het spel

De Advertenties van Google:
De vrije Spelen van Internet. De Spelen, de Strategie en de Oorlogsspels van de actie. Jonge geitjes, Beeldverhaal en Spelen Dressup, Barbie en de spelen van de Manier, Voetbal en de spelen van Sporten, de spelen van het Avontuur, de Spelen van het Raadsel

Gamedoz.com Internet centrale spelen. Uw Internet levende verbinding zolang online om vrij spel te spelen pret! hebben.

Contact
Reclame en andere vragen: Contact