2010 Sonbahar Modası

Oyun açıklaması:

Yaz güneşi batıyor, günler kısalıyor. Havalar soğumaya başladıkça sonbahar modasını düşünmeye başlamanın zamanı geldi. Bu yıl dikkat edilmesi gereken birkaç önemli trend var. Kobalt mavisi ve zümrüt yeşili gibi cesur renkler geri dönüş yapıyor. Hayvan baskıları gibi çiçek baskıları da popülerdir. Sıcak tutmak isteyenler için ise büyük beden kazaklar ve montlar vazgeçilmezdir. Sonbahar gardırobunuz için ilham arıyorsanız en sevdiğiniz tasarımcıların en yeni koleksiyonlarına göz atın. Yazdan sonbahara şık bir şekilde geçiş yapmanıza yardımcı olacak çok sayıda şık parça bulacaksınız. İşte en son sonbahar moda trendlerini kendi gardırobunuza dahil etmek için birkaç ipucu: Sevdiğiniz birkaç önemli parçayı seçin ve kıyafetinizi bunların etrafında oluşturun. Farklı renkleri ve baskıları karıştırıp eşleştirmekten korkmayın. Daha ilginç bir görünüm yaratmak için kıyafetlerinizi katlayın. Aksesuarları unutmayın! Gösterişli bir kolye veya eşarp, herhangi bir kıyafete kişilik katabilir. Biraz çaba harcayarak, tüm sezon boyunca en iyi şekilde görünmenizi sağlayacak şık bir sonbahar gardırobunu kolayca oluşturabilirsiniz.

Kontrol tuşları:

Oyuncu 1:
Fareye Sol Tıkla Elbiseyi/tarzı seç
2010 Sonbahar Modası
Web sayfanıza 2010 Sonbahar Modası ekleyin!

Oyun için yorum yazın:

(Adın)
Kalan karakter sayacı: 1000
Google Reklamları:
Google Reklamları:
Ücretsiz internet oyunları. Aksiyon oyunları, Strateji ve Savaş oyunları. Çocuk, Çizgi Film ve Giysi Giydirme oyunları, Barbie ve Moda oyunları, Futbol ve Maç oyunları, Macera oyunları, Yapboz oyunları

Gamedoz.com internet oyunları merkezinde, internet bağlantınız olduğu sürece online olarak ücretsiz oyunların keyfini sürün.
İletişim
Reklam ya da diğer konularda bizimle iletişime geçmek için e-posta adresi: 
Vagon

Copyright © 2008 - Gamedoz.com, tüm hakları saklıdır.