De beschrijving van het spel:

Pas de macht en de hoek van de katapult aan om de stuntman te lanceren. Terwijl hij in de lucht is, houd zijn lichaam met de grond parallel om windweerstand te verminderen. Gebruik roze wolken om hem een verhoging te geven. Ten slotte, stel zijn valscherm op wanneer de stuntman de grond nadert om het veilige landen te verzekeren. (Nota: Uw score wordt slechts berekend wanneer de stuntman veilig via het valscherm landt.

De controles van het spel:

Druk en houd de ruimtebar, dan versie om macht te plaatsen. Druk en houd ruimtebar opnieuw, en deze tijdversie om de hoek van de katapult te plaatsen. Zodra tijdens de vlucht, aan linker en juiste pijlsleutels gebruik om het lichaam van de stuntman te roteren. Druk de omhooggaande pijl wanneer de stuntman in contact met een roze wolk voor een verhoging komt. Druk ruimtebar om zijn valscherm op te stellen.

De recente Sleutelwoorden van het Onderzoek:

katapult+stuntman+game+stuntman+lanceren+spel
Katapult
Voeg dit toe Katapult spel aan uw Web-pagina! Kopieer deze code aan uw pagina

Typ commentaren voor het spel:

(Naam)
Blijvend karaktertelling: 1000
De Advertenties van Google:
De Advertenties van Google:
De vrije Spelen van Internet. De Spelen, de Strategie en de Oorlogsspels van de actie. Jonge geitjes, Beeldverhaal en Spelen Dressup, Barbie en de spelen van de Manier, Voetbal en de spelen van Sporten, de spelen van het Avontuur, de Spelen van het Raadsel

Gamedoz.com Internet centrale spelen. Uw Internet levende verbinding zolang online om vrij spel te spelen pret! hebben.

Contact
Reclame en andere vragen: 

Auteursrecht © 2008 - Gamedoz.com, alle voorgebe*houde rechten.