Gamedoz.com İnternet Oyunları Merkezi
2011 Giydirme #3
Oyna
Gizemli bir kadındır. Koyu saçları ve gözleri sizi içine çekiyor ama zarif kıyafetleri ve tavırları sizi uzaklaştırıyor. Onun hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsunuz ama sırlarını yakınında tutuyor gibi görünüyor. Bir gün nihayet onunla konuşacak cesareti bulursun. Şaşırtıcı derecede arkadaş canlısı ve açık sözlüdür ve kendinizi hemen ona kapılmış halde bulursunuz. Onun bir yazar olduğunu ve çalışmalarının da kendisi kadar karanlık ve gizemli olduğunu öğreniyorsunuz. Onunla saatlerce konuşuyorsun ve sonunda onu anlamaya başladığını hissediyorsun. Ama sonra, ortaya çıktığı gibi hızla ortadan kayboluyor. Onu bulmaya çalışıyorsun ama o gitmiş. Ona ne olduğunu ve onu bir daha görüp göremeyeceğinizi merak ediyorsunuz. Kadının esmer güzelliği ve gizemli kişiliği üzerinizde kalıcı bir etki bıraktı. Onu sık sık düşünüyorsun ve onun hikayesinin ne olduğunu merak ediyorsun. Bir gün onu tekrar bulacağınızı ve onun hakkındaki gerçeği öğreneceğinizi umuyorsunuz.
Oyun Videosunu İzle
Diğer oyunlar:

Oyun yorumları

Google Reklamları:
Ücretsiz internet oyunları. Aksiyon oyunları, Strateji ve Savaş oyunları. Çocuk, Çizgi Film ve Giysi Giydirme oyunları, Barbie ve Moda oyunları, Futbol ve Maç oyunları, Macera oyunları, Yapboz oyunları

Gamedoz.com internet oyunları merkezinde, internet bağlantınız olduğu sürece online olarak ücretsiz oyunların keyfini sürün.

İletişim
Reklam ya da diğer konularda bizimle iletişime geçmek için e-posta adresi: İletişim